Ledenwerving Smitskoor Reek

19 april 2018

Secretariaat:
Smitskoor Reek
Kanneke 4
5375 BS Reek
email:
smitskoorsecretariaat@gmail.com

Reek, 18 april 2018

Betreft: Ledenwerving Smitskoor Reek

Beste Parochianen, (ex-)koorleden, zangers, aspirant-zangers, belangstellenden,

De aanhef moge duidelijk zijn! Het Smitskoor is op zoek naar nieuwe leden.

Het Smitskoor Reek is opgericht in het jaar 2000. Het mannenkoor bestaat op dit moment uit 17 zangers, verdeeld over 6 eerste tenoren, 5 tweede tenoren en 6 bassen. De leden van het koor komen zowel uit Reek als uit Schaijk. De dirigent is Pastoor René Aarden uit Grave.

Het koor zingt naast de missen van Pastoor Smits ook werken van o.a. Perosi en een aantal profane(wereldse) liederen. Wij presenteren ons tijdens missen, (kerst)concerten en in verzorgingshuizen.

Waarom deze brief?
Regelmatig komen berichten tot ons dat een koor stopt door vergrijzing, desinteresse, ontbreken van een dirigent of organist/begeleider etc. Dit kan dus betekenen dat er mensen zijn die het zingen in een koor missen, diep in hun hart de draad toch weer op willen pakken bij een ander koor of met zingen willen beginnen.

Het Smitskoor kan zo’n koor zijn!
Wij repeteren elke dinsdagavond van 21.00 uur tot ca. 22.15 uur in Het Wapen van Reek, Nieuwe Heijtmorgen 20 te Reek. De contributie bedraagt € 100,00 per jaar maar als nieuw (aspirant) lid is de eerste 3 maanden geen contributie verschuldigd. Kijk eens op YOUTUBE en zoek op Kerstconcert Landerd 2017 om een indruk te krijgen van het Smitskoor.

Interesse? Kom gewoon een keer binnenlopen tijdens een repetitie of neem contact op met onze secretaris Martien van Poppelen.

Met vriendelijke groet en wellicht tot ziens!

Bestuur Smitskoor Reek.

Andere berichten