Wereldjongerendag 21 november 2021!

9 november 2021

In het voorjaar heeft Paus Franciscus aangekondigd dé Wereldjongerendag van het jaar te verplaatsen van Palmzondag naar het feest van Christus Koning, op 21 november. Het motto voor deze dag is ontleend aan de Handelingen van de Apostelen: “Sta op! Ik kies jou om getuige te zijn van wat je hebt gezien. De wereld heeft jouw kracht, enthousiasme en passie nodig.” Jongeren over de hele wereld vieren samen op deze dag dat een jonge kerk zijn zeker mogelijk is!

Jong Bisdom Den Bosch viert deze dag in de Sint Petrusparochie in Eindhoven Noord. Naast een H. Mis, die samen met de parochiegemeenschap wordt gevierd, zal de dag bestaan uit een gezellig samenzijn, gevolgd door een lunch en een keuze uit diverse diaconale workshops (o.a. activiteit met ouderen, helpen bij een Inloophuis). De dag eindigt rond 16.00u.

We zouden het natuurlijk super tof vinden als er jongeren en tieners zijn die deze dag met ons mee willen vieren!

Zoals we allemaal weten is de situatie rondom het coronavirus nog altijd onzeker. Na de laatste persconferentie (2-11) wachten wij het besluit van de bisschoppenconferentie af over welke maatregels we op onze activiteiten moeten toepassen. Dit gaat bijv. o.a. over het hanteren van de QR-code. Zodra we hier meer over weten zullen wij de deelnemers daar direct over berichten.

Aanmelden kan via onderstaande link. We hopen jullie daar te zien!
Wereldjongerendag 2021 – Bisdom van ‘s-Hertogenbosch (bisdomdenbosch.nl)

Praktische informatie:

Datum: 21 november 2021

Tijd: 10.00u (H. Mis) – 16.00u

Locatie: Sint Petruskerk, Kloosterdreef 31, Eindhoven

Kosten: geen

Tot dan!

Jong Bisdom Den Bosch,

Ingrid van Zeeland

Laura Nieuwlaat

René Lamers

Andere berichten