Start Heilig Vormsel

18 maart 2024

Informatie over de voorbereidingen op het sacrament van het Heilig Vormsel

Graag nodigen wij de kinderen van groep acht en van de eerste klas vervolgonderwijs uit, dat we samen de mooie stappen mogen zetten om het sacrament van het Heilig Vormsel te ontvangen.

Wij willen als werkgroep jou die handvatten, de sacramenten, aanreiken met wat die te bieden hebben in en voor jouw leven. Die handvatten leren is één maar ze ook nog gaan toepassen is twee.
Daarom krijgen de bijeenkomsten over het geloof ook thema’s mee als ‘hoe zorg ik voor elkaar’, ‘vergeven’, ‘keuzes maken’, ‘aso gedrag’, ‘oorlog’, maar ook een heuse escape room. Kortom leren en plezier hebben. Je gaat dat doen met andere vormelingen maar ook met tieners van 10Together.
Kijk maar op onze website www.heiligejohannesdedoper.nl .

Wil je alvast een voorproefje? Meld je dan aan voor de Power of Fire dag in Den Bosch op zaterdag 6 april. Aanmelden voor 22 maart bij familiepastoraat@heiligejohannesdedoper.nl. Daarna kun alsnog beslissen om aan dit prachtige project van H. Vormsel mee te doen.

De informatieavond voor ouders en vormelingen is op 18 april. Aanvang 20.00 uur tot 21.00 uur. Plaats: Zaaltje achter de pastorie in Herpen aan de Alard van Herpenplein 7.
Klik hier voor nog meer informatie.

Werkgroep H. Vormsel & 10Together

Annieke Kuipers
John Loeffen
Pastoor Jacques Grubben
Diaken René Lamers

Andere berichten