Op reis naar Lourdes met kinderen, tieners en jongeren

14 juli 2017

Samen groots!
Op reis naar Lourdes met tieners en jongeren.
14-21 oktober 2017

Weet jij wat er in Lourdes gebeurd is? Ga je mee om het te ontdekken? Onze bisschop nodigt bijzonder tieners en jongeren uit om mee te gaan naar Zuid-Frankrijk!
Samen met de TGV naar Frankrijk
Samen een week in Lourdes
Samen onderweg
Samen op bezoek bij Maria en Bernadette
Samen verdiepen
Samen ontmoeten
Samen vieren
Samen met en voor anderen
Samen handen uit de mouwen
Samen een heleboel plezier!

Speciaal voor tieners en jongeren is er een eigen programma, waarbij we iets voor de ander gaan doen en aan de slag gaan met het geloof. We denken na over ons geloof, maar willen ook samen ontdekken wat er in en rondom Lourdes allemaal te zien is. En ook zullen we andere mensen (uit je parochie) helpen om er een mooie reis van te maken voor iedereen. Samen met alle kinderen, tieners en jongeren zitten we in een eigen hotel, met eigen begeleiders en een eigen programma.
Ga je mee ?
Want samen zijn we GROOTS!

De kosten voor deze reis zijn €-499,- voor tieners en jongeren en €-399,- voor kinderen  (Deze prijzen zijn inclusief € 100,- korting voor de eerste honderd kinderen (tot en met 11 jaar), tieners en jongeren (vanaf 12 jaar tot en met 30 jaar). Voor deze prijs krijgen zij een geweldige week in Lourdes (incl. vervoer, verblijf, programma en begeleiding), een voorbereidingsbijeenkomst en gezellige reünie. Om de prijs nog wat lager te krijgen, kun je samen aan de slag gaan met sponsoracties.

Onze parochie zal een behoorlijke financiële bijdrage leveren per kind, tiener en jongere.

Voor meer informatie kunt je terecht op de website www.jongbisdomdenbosch.nl of mailen naar jongeren@bisdomdenbosch.nl of via diaken René Lamers / 06-12428322 / reelstca@gmail.com

 

 

Andere berichten