Nieuwsbrief Jong Bisdom Den Bosch

1 maart 2023

Klik op onderstaande link voor meer informatie over:

  • JBDB viert in Deurne (ipv Oirschot)
  • Power of Fire
  • WJD Lissabon 2023

WJD Lissabon

Het jaar 2023 vordert gestaag en daarmee ook de voorbereidingen voor onze WJD reis naar Lissabon. Het zal u ongetwijfeld niet ontgaan zijn. Na ruim 4 jaar eindelijk weer een internationale WJD editie en in Europa dit keer. Voor jongeren dichterbij huis en met vele reisinitiatieven veel mogelijkheden om mee op reis te gaan. Waaronder natuurlijk de 16-daagse busreis vanuit Jong Bisdom Den Bosch. Wij delen graag in ons enthousiasme en willen u vragen om met ons mee te delen. Ervaring leert dat persoonlijk uitnodigen van jongeren altijd nog het beste werkt. Wilt u één van die ambassadeurs zijn? We hebben u hard nodig! Uiteraard kunnen we u volledig voorzien in teksten, afbeeldingen, promotiemateriaal én enthousiasme. Laat het ons weten.

Natuurlijk is er ook veel hulp beschikbaar bij het ‘sparen’ van de reissom voor jongeren. Vertel een jongere gerust dat de reissom hen niet moet weerhouden van deze prachtige levenservaring!

Mocht u (andere) vragen/opmerkingen hebben over tiener- en/of jongerenpastoraat in uw parochie, WJD Lissabon 2023 of ons werk.
Voel u vrij contact op te nemen met ons.

Jong Bisdom Den Bosch komt graag in contact met u.

Hopelijk tot ziens bij Jong Bisdom Den Bosch!

Met vriendelijke groet,
René, Laura en Ingrid

 

  • Met een blik op…
  • Jaarprogramma JBDB

Nieuwsbrief JBDB maart 2023

 

Andere berichten