Lezing: Sociale kant van duurzaamheid

5 februari 2019

Veel mensen zijn op zoek naar betekenis in hun leven. Ze raken door de drukte van het leven bijvoorbeeld in de stress of hebben soms zelfs een burn-out wanneer men zich nutteloos voelt.
Het fenomeen mid-life crisis is hier ook mee verbonden.
In zo’n situatie komt de vraag op; “Is dit het nou?”.

Vanuit een duurzame gedachte maak je je niet alleen zorgen om het milieu maar ook om anderen en hoe wij samen leven en werken. Dit kun je oppakken in de dagelijkse praktijk van het leven “zien en doen” maar ook door middel van duurzaam beleggen. Vragen die aan bod komen, zijn onder andere; “Hoe ben je betekenisvol? Wie is die ander? Hoe bepaal je, merk je dat je betekenisvol bent? Hoe kun je door middel van je beleggingen betekenisvol zijn?”.

Na zijn studie Bedrijfskunde op Universiteit Nijenrode in Breukelen is de 43-jarige Jan Willem Hofland begonnen als vermogensbeheerder bij MeesPierson. Vanaf 1 januari 2004 was hij verantwoordelijk voor het aandelenbeleid voor de vermogensbeheerportefeuilles van MeesPierson Nederland. Tevens was hij verantwoordelijk voor het beheer van een aantal individuele mandaten en de bijbehorende cliëntcontacten. Van 2007 tot en met 2017 was Jan Willem managing director van Triodos MeesPierson. Sinds 1 januari 2018 geeft Jan Willem leiding aan het Investment Centre van ABN AMRO MeesPierson.

Tijdstip: Dinsdag 19 februari 2019 om 19.30 uur
Vanaf 19.00 uur is er inloop met koffie/thee.
Locatie: Parochiecentrum, Pastoor van Winkelstraat 1, Schaijk
We hopen u te mogen begroeten en heten u van harte welkom!

Andere berichten