Help mee met de POF

13 maart 2024

Nog een maandje te gaan en dan barst de Power of Fire 2024 los!

We hopen ook dit jaar met een hoop vormelingen een dag vol van vuur te beleven!

Om zo’n dag als de POF op touw te kunnen zetten hebben we veel helpende handen nodig. Denk aan het uitzetten en begeleiden van de spellen, het versieren van de tuin of de lunch in goede banen leiden: het wordt door vele handen gedragen!

 

Wij zouden het als werkgroep fantastisch vinden om jou erbij te hebben! De eerste voorbereidingen beginnen op vrijdag 5 april in de middag. Dan worden de tasjes ingepakt, de laatste documenten geprint, brieven voor de buren rondgebracht, etc. Hier mag je bij aansluiten om mee te helpen. Op zaterdagochtend 6 april beginnen we om 08.00u met iedereen de dag en starten de voorbereidingen om de Power of Fire zelf op te zetten. Dit duurt ongeveer tot 09.30u, dan mag iedereen zich naar de kathedraal begeven voor de mis. De Power of Fire duurt tot 15.30u, daarna wordt er nog samen opgeruimd en we hopen rond 17.00u af te sluiten met een frietje.

 

Geef je gauw op als vrijwilliger en help ons mee! Het wordt een mega gezellige dag waarop we tieners kunnen laten zien dat de kerk jong en levendig is. Mocht je een voorkeur hebben in je vrijwilligerstaak dan horen we dat natuurlijk ook graag. Je mag je opgeven door een reply te sturen op deze mail of een appje te sturen naar 073-5232069 (ja appen naar dit nummer kan!)

 

Meer informatie over de dag volgt na aanmelding.

Hopelijk tot dan!

 

Namens de werkgroep,

Laura Nieuwlaat ‑ van Dun​​​​

Jong Bisdom Den Bosch


T
073 523 20 69
E
lnieuwlaat@bisdomdenbosch.nl
W
www.bisdomdenbosch.nl

Andere berichten