Ga jij mee op Mysterytour?

26 januari 2022

“ER IS IEMAND DIE JOU HEEL GRAAG WIL ZIEN”

We dagen jou uit om in het weekend van 11 tot en met 13 maart aanstaande je onder te dompelen in een mysterieuze zoektocht. Ontdek wie jou graag wil zien. Maar dat zal niet het enige mysterie blijken. Je zult geconfronteerd worden met dilemma’s over jezelf, je leven en je geloof. Wat zijn jouw antwoorden op deze levensvragen en kunnen die na een ervaring veranderen? En wat hebben die antwoorden te maken met degene die jou graag wil zien?

Nieuwsgierig geworden?
Kom op vrijdag 11 maart om 18.00 uur naar Den Bosch, met kleding voor drie dagen. Er zijn een aantal antwoorden op vragen nodig. Na 48 uur – op zondag 13 maart – ben je hier weer terug.

En in de tussentijd? Durf jij deze uitdaging aan?

De Mysterytour is een nieuwe activiteit van Jong Bisdom Den Bosch voor jongeren tussen 16 en 35 jaar. Een weekend rond geloof, zingeving en grote vragen uit het leven. Een weekend waarbij jongeren op onverwachte plaatsen komen en verdieping op een unieke manier zullen beleven.

Zoals we allemaal weten is het coronavirus nog altijd onder ons aanwezig. In verband met het deurbeleid van de locatie zullen we bij vertrek in Den Bosch de QR-code scannen (het is ook mogelijk om bij vertrek in Den Bosch een zelftest te doen). Ook als je een geldige QR-code hebt, zouden wij het fijn vinden als je vooraf een zelftest doet. Wij zorgen ervoor dat we ons kunnen houden aan de basismaatregelen, zodat we samen veilig op reis kunnen. Mocht het weekend uiteindelijk niet doorgaan in verband met andere beperkende maatregelen dan wordt het weekend verplaatst naar 9 t/m 11 september 2022. We houden je op de hoogte!

Praktische informatie
Datum: 11-13 maart 2022
Kosten: €30,- (all-inclusive). Met de bevestiging van je aanmelding ontvang je de informatie voor de betaling!
Vragen / Opmerkingen: Neem contact op met Ingrid van Zeeland
Flyer: Voor de flyer van de Mysterytour klik hier.
Aanmelding:
 Via onderstaand aanmeldformulier (vóór 1 maart). Let op: er is maar beperkt plaats!

Of klik hier
Andere berichten