Er was eens… met het hele gezin op avontuurlijke zoektocht naar Maria

31 mei 2021

We zijn blij te kunnen aankondigen dat de gezinsbedevaart rondom Maria op 3 juli in Den Bosch door kan gaan. Het minimale aantal inschrijvingen is gehaald, en de vooruitzichten rondom het corona-virus zijn gunstig. Graag herinneren we u eraan dat de inschrijftermijn voor de bedevaart is verlengd naar 12 juni.
Op de website van het bisdom en onderstaand vindt u verder informatie daarvoor.

Werkgroep ‘Maria en wij, gezinsbedevaart’ van ons bisdom

Op ontdekkingstocht naar Maria

Wie kent Maria niet? We kennen haar van de kapelletjes, de kaarsjes, de kerststal, het Ave Maria. Maar wie was zij eigenlijk?

Vanuit de parochies in ons bisdom gaan we op ontdekkingstocht. We wandelen door ‘Mariastad’ Den Bosch, en komen op de mooiste plekjes. Daar ontmoet je Maria. Ze laat je zingen, stoeptekenen, bidden, knopen ontwarren, bellen met een engel en nog veel meer.

KLIK OP DE AFBEELDING HIERONDER VOOR MEER INFORMATIE EN AANMELDING

Daarnaast is er een workshop voor het hele gezin, daar leert u Maria nog beter kennen. De kans is groot dat u van haar gaat houden!
We lunchen (wordt voor gezorgd) en sluiten af met een viering in de Sint-Janskathedraal met onze bisschop Mgr. De Korte.
De ontdekkingstocht is voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Opa’s en oma’s, broers, zusjes en vriendjes zijn allemaal van harte welkom. Voor parochies die wat verder van Den Bosch liggen, is busvervoer mogelijk. Deze is bij de prijs inbegrepen. De pelgrimstocht wordt conform de dan geldende corona-maatregelen georganiseerd.

Bent u geïnteresseerd? Klik op bovenstaande afbeelding voor meer informatie of neem contact op met diaken René Lamers (reelstca@gmail.com | 06-12428322).
Vanuit ons pastoraal team gaat diaken R. Lamers ook mee op die ontdekkingstocht.

Aanmelden?

  • Laat onze parochie weten dat jullie gaan bij diaken René Lamers. Daarmee kan het busvervoer worden geregeld.
  • Vul hier het aanmeldformulier in.

De kosten voor de dag bedragen € 5,00 per persoon. Inschrijven vóór 12 juni. Er is een maximaal aantal deelnemers.
Om ieders veiligheid te kunnen garanderen is een maximumaantal deelnemers vastgesteld: 300 personen, ongeveer 75 gezinnen.

 

Andere berichten