Bekende zangeres luistert de eucharistieviering op

20 april 2022

Tweede zondag van Pasen

Beloken Pasen en zondag van de goddelijke Barmhartigheid

 

Optreden van Pearl Jozefzoon

Bijzonder verheugd zijn wij dat op zondag 24 april de bekende Nederlandse zangeres Pearl Jozefzoon de Eucharistieviering in de Schaijkse kerk komt opluisteren.

image.png

 

Biografie:

Pearl Jozefzoon (1985) is een ster in muziek. Ze begon met zingen in de kerk en werd thuis muzikaal opgevoed door haar broers. Na de Havo volgde ze het conservatorium in Tilburg. In 2008 behaalde Pearl haar diploma. Daarna speelde Pearl mee in diverse theatershows en musicals. Ook deed ze mee aan The Voice of Holland, waar ze tweede werd en opviel door haar loepzuivere stem en professionele performance. Ze won het tv-programma ‘Van Popster tot Operaster’. Pearl bracht vier cd’s uit: The Time Is Now (2013), Forward (2016),de kerst-cd Het Licht Komt Eraan (2017) en de Paas-cd Genade (2020). Ze is thuis in bijvoorbeeld pop, country en klassieke muziek. Kortom, Pearl is een getalenteerde zangeres met een indrukwekkende trackrecord in de muziek, maar wie is ze nog meer? Pearl woont samen met haar dochter Naomi en zoon Ezra in het midden van het land. Ze is één van de weinige vrouwen in de wereld die niet van chocola houdt, maar je kunt haar wakker maken voor een lekkere stroopwafel! Anderen omschrijven Pearl als een vriendelijke en betrokken dame die niet alleen met haar stem anderen weet te ontroeren, maar ook met haar warme persoonlijkheid.

Tijd:               Zondag 24 april 2022 om 9.30 uur.

Locatie:         H. Antoniuskerk, Pastoor van Winkelstraat 3, Schaijk.

 

Activiteit voor kinderen op 24 april

Tijdens en na de Eucharistieviering op 24 april om 9.30 uur wordt een activiteit georganiseerd voor kinderen. Daarbij zal de Schaijkse kunstenares Marion van de Schans (https://www.marionvandeschans.com/) aan de hand van het thema ‘barmhartigheid’ met de kinderen gaan schilderen. Deze activiteit vindt plaats in de Schaijkse pastorie. Uiteraard zal er worden gezorgd voor iets lekkers. Ouders kunnen hun kinderen hiervoor aanmelden via – en eventueel voor meer info: info@heiligejohannesdedoper.nl. Hulp van enkele ouders is gewenst. Welkom!

 

image.png(Foto: kunstinzicht.nl)

 

Na de viering is er de gelegenheid voor koffie/thee en iets lekkers daarbij.

Voor de ouders van de kinderen is er ook de gelegenheid om in het schilderen een bijdrage te doen.

Hopelijk mogen we elkaar dan ontmoeten!

Andere berichten