Save the Date voor de Katholieke Jongerendag 2024!

2 november 2024, 13:00 uur

Beste jongeren en andere geïnteresseerden,

Save the Date voor de Katholieke Jongerendag 2024!

Datum: zaterdag 2 november 2024

Wie: jongeren tussen de 16-30 jaar (jongeren van12 t/m 15 jaar zijn ook welkom, maar het programma zal met name gericht zijn op de wat oudere jongeren)

Locatie: De Schuilplaats in Ede

Tijd: 13:00 uur – 22:00 uur

Vorig jaar is door een groep enthousiaste jongeren de Katholieke Jongerendag (KJD) nieuw leven ingeblazen. Dat was een groot succes! (zie: https://www.kn.nl/inspiratie/herrezen-katholieke-jongerendag-steekt-zich-in-het-nieuw-samen-katholiek-zijn-is-echt-cool/)

Ben je vorig jaar geweest en wil je nog een keer? Heb je het vorig jaar gemist, maar had je wel willen gaan? Dan hebben wij goed nieuws, want de KJD wordt ook dit jaar weer georganiseerd!

Details over de inhoud van de dag en tickets volgen nog, maar aangezien we allemaal weten hoe druk en vol agenda’s soms zijn 😉, sturen we alvast een “Save the Date”! Deel dit bericht vooral ook met vrienden en bekenden!

Meehelpen met organiseren?

Daarnaast zijn we nog op zoek naar jongeren die het leuk vinden om mee te helpen in de commissie Logistiek. Deze commissie is verantwoordelijk voor de praktische dingen als inventariseren wat er bij de bar nodig is, vrijwilligers werven, een rooster maken en op de dag zelf zorgen dat alle spullen op de juiste plek staan/daar naartoe gebracht worden. Als het je leuk lijkt om hier bij mee te helpen, laat dat dan weten via een reactie op deze mail!

Hopelijk zien we jullie allemaal dit najaar!

Met enthousiaste groeten,

Het KJD-projectteam

Als er meer bekend is over het programma en tickets, laten we dat uiteraard via de mail weten. Wil je tussendoor ook helemaal op de hoogte blijven over alles wat er speelt rondom de KJD? Volg ons dan op Instagram of Facebook of meld je aan voor de KJD-mail!

https://www.instagram.com/katholiekejongerendag/

https://www.facebook.com/jongkatholiek

Omdat we van host veranderen, wordt er nog aan de website gewerkt.

Aanmelden KJD-mail: http://eepurl.com/iCT6Pw