Filmavond: The Bucket List

Event details

  • maandag | 11 December 2018
  • 17:30
  • Pastoor van Winkelstraat 7-9 te Schaijk

In deze wereld kun je helemaal jezelf zijn, van hart tot hart, van ‘soul to soul’!

Hier kun je genieten van grandioze films! Even wegdromen in een ‘andere’ wereld. eventjes “iets anders”, “iets extra’s”, dat je niettemin tot in je diepste raakt. Het is mogelijk, juist in deze “wereld van de film”.

In deze wereld krijg je de gelegenheid om de wereld vanuit een ander perspectief te bekijken! Kom naar de “parochiebioscoop” en voel je welkom; de oorspronkelijke betekenis van “bioscoop” is trouwens “kijken naar het leven”.

In deze wereld worden films met artistieke en of spirituele diepgang getoond! Deze bijzondere films laten je kijken naar en nadenken over het leven. Ze gaan over mensen, levend in vreugde en verdriet. Ze spreken over hoe om te gaan met succes en crisis. Ze laten mensen zien die laten zien waar ze voor staan en gaan, hoe ze geloven of wellicht helemaal niet geloven. Er komen mensen in beeld, die soms de zin van hun leven op het spoor komen, die intens geraakt worden.

Deze films nodigen uit tot contact met jezelf en met medekijkers. In deze wereld mag je ontdekken wie jezelf ten diepste bent! Daarom nodigen we jou van harte uit om de films te komen bekijken!

In deze wereld laten we in 2018 2 films zien, die ons mogen helpen, stimuleren en entameren om ‘elkaar tot zegen te zijn’. In beide films speelt Jack Nicholson een van de hoofdrollen.

Ervaar It live!

Al eerder hebben we vertoond “As Good As It Gets”.

De volgende is “The Bucket List”.

Deze laatste film is te zien op dinsdag 11 december 2018.

De filmavond begint om 19.30 uur.
Vanaf 19.00 uur is er inloop met koffie/thee.
De filmavond is vrij toegankelijk.
Wees welkom!

Hopelijk zien we elkaar bij deze film!

Locatie: Parochiecentrum, Pastoor van Winkelstraat 7-9, Schaijk.

Veel kijkplezier !